KIK VAGYUNK

A Mi történetünk a Ti jövőtök!

Az alapítvány egy olyan kezdeményezés, amelynek célja a magyarországi közlekedési kultúra támogatása és változtatása. Tevékenységünk alapja, hogy ismertető anyagokkal, előadásokkal, valamint adományozásokkal támogassuk a kisgyermekek és kiskamaszok széles körű tájékoztatását a biztonságos közlekedéssel kapcsolatban. A VEZESSJOL A GYEREKEKÉRT ALAPITVÁNY számos területen kíván segítséget nyújtani a közlekedési kultúra javítása érdekében.

A jövőkép formálása mindenki felelőssége

Az alapítvány tevékenysége többek között magában foglalja a közlekedéshez és a KRESZ-hez tartozó oktatási és ismeretterjesztési anyagok (hanganyag, video, írott anyag) gyártását, terjesztését és a hozzájuk kapcsolódó események közlését. Az alapítvány által meghirdetett programokkal, adományozásokkal azt szeretnénk elérni, hogy a gyermekek már az óvodás korban megismerkedjenek az alapvető közlekedési szabályokkal. Így már eleve a biztonságos közlekedéshez szükséges szemlélettel és ismeretekkel fognak felnőni, alkalmazva azokat.

Az alapítvány tevékenysége a biciklis, motoros, rolleres közlekedésre is kiterjed. Célunk, hogy minél több gyermeket és szülőt elérjünk, megismertetve velük a közlekedési kultúra fontosságát. Bízunk benne, hogy tevékenységünk hozzájárul az országban az egyre növekvő közlekedésbiztonság javulásához.

Köszönjük, hogy támogatod a VezessJol a Gyermekekért Alapítványt, és reméljük, hogy az általunk nyújtott segítség fejleszti majd a gyermekek és a szülők közlekedési kultúráját, valamint a biztonságos és nyugodt közlekedési szemlélet fontosságát.

CSAPATUNK

Ismerd meg segítőinket!

Szabóné Csillag Anikó

Kuratóriumi Tag

Dr. Varga Annamária

Kuratóriumi Tag

Bányai László

Kuratóriumi Elnök

VezessJol tanulói

Állandó támogatók

AZ ALAPÍTVÁNY ÁLLANDÓ TÁMOGATÓI

Azok a jogosítvánnyal rendelkező újrakezdő gyakorló autóvezetők, akik a VezessJol-nál fejlesztik magukat, bérletük megvásárlásával a díj 2%-ával Alapítványunkat támogatják.

ÉS MOST?

Támogasd küldetésünket