ADOMÁNYOZZ MOST!

Bármilyen segítség számít

Alapítványunk örömmel fogadja az anyagi támogatást az általunk szervezett programok és események megszervezéséhez, amelyeknek célja a közlekedésbiztonság pozitív irányú elmozdítása és a közlekedési kultúra javítása. A pénzbeli adományokat banki átutalás formájában tudjuk fogadni.

Az általunk készített oktatási anyagok terjesztése is nagy segítség. Ha személyek vagy szervezetek együttműködnek bizonyos információk népszerűsítésében, akkor az alapítvány által készített anyagok gyorsabban eljuthatnak még több gyermekhez és családhoz. További számos önkéntességet is szívesen fogadunk.

A VezessJol a Gyerekekért Alapítvány minden támogatást értékel, és örömmel fogadja a segítséget minden olyan ember vagy szervezet részéről, akik az alapítvány célkitűzéseivel tudnak azonosulni.

Hogyan működik az adományozás?

Örülünk, hogy céljaink közösek, és hasznosnak tartod a munkánkat!

1.)Még, mielőtt utalnál, kérlek ellenőrizd a szükséges adatokat, hogy biztos lehess abban, - adományod az általad kiválasztott szervezethez érkezik meg. A VezessJol a Gyerekekért Alapítvány nevének és bankszámlaszámának megadásával biztosítod, hogy az adományod a megfelelő helyre érkezzen.

2.)Miután eldöntötted, hogy milyen összeggel szeretnéd támogatni alapítványunkat, a szükséges adatok mellett, a közleményében az adományozás okát is megírhatod.

3.)Utalást követően kapsz egy e-mailt, melyben igazoljuk -és megköszönjük segítségedet.

4.)Miután a hírlevélre való feliratkozásod megtörtént, rendszeresen értesítünk arról, hogy a Te, és más személyek és szervezetek adományaival, közreműködéseivel milyen úton segítettük és -fejlesztettük a gyerekek szemléletét, tudását a közlekedési kultúránk és az Ő biztonságuk érdekében.

Az alapítvány bankszámla száma

11720025-21447738-00000000

Alapítvány neve

VezessJol a Gyerekekért Alapítvány

Alapítvány adószáma

19358284-1-13

Alapítvány nyilvántartási száma

13-01-0004373

Alapítvány székhelye

2030 Érd, Selmeci utca 78. A. lph.

1 500 Ft

ADOMÁNYOZZ OKTATÁSHOZ

Játékos fejlesztő- oktató anyagok óvodásoknak és kisiskolásoknak.

2 500 Ft

ADOMÁNYOZZ ELŐADÁSHOZ

Hasznos előadások fejlesztő ajándékokkal kisgyerekeknek.

6 000 Ft

ADOMÁNYOZZ AJÁNDÉKHOZ

Kismotorok és biciklik mini KRESZ pályával intézményeknek.

15 000 Ft

CÉGES ADOMÁNY

Kisvállalkozók és nagyobb cégek adományozását is örömmel fogadjuk

A fent megnevezett összegek kezdeményező jellegűek, természetesen hálásak vagyunk minden segítségért!

dfghjklkbhvgfrd6t7z8u9öipklkjbht6rt78zijhtf6t779öiojjbhvgtdr6t678öiojhjgzftr6567öighjkjhghj

Kérjük, adományozásod után töltsd ki ezt az űrlapot, hogy be tudjuk azonosítani, és köszönetet tudjunk mondani.

Köszönjük!